Configurator online

Termenii si conditiile de utilizare

ACTUALIZAT 11.01.2021

SCOPUL ACESTUI CALCULATOR ONLINE ESTE CA UTILIZATORUL SA AIBA ACCES COMPLET LA INFORMATII SI CONFIGURARI PENTRU USA DE GARAJ: OPTIUNI, MODELE, CULORI, FINISAJE, ACCESORII ELECTRICE SI MECANICE, PRECUM SI AFISAREA PRETULUI ESTIMATIV IN URMA ACCEPTARII INTRODUCERII DATELOR DE CONTACT. 

ACTUALIZAT 11.01.2021

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostrl este foarte importanta pentru noi. Gunther Tore SRL nu va vinde, inchiria sau oferi sub nici o forma informatiile cu caracter personal pentru alte scopuri decat cele mentionate mai jos.

In relația cu Gunther Tore SRL, utilizatorii beneficiaza, conform prevederilor legale aplicabile, de urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul individualizat automatizat.

Pentru a beneficia de aceste drepturi, ne puteti transmite un email la adesa dedicata [email protected], unde puteti solicita informatii despre ce date prelucram, puteti solicita stergerea sau modificarea lor.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Gunther Tore in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Gunther Tore SRL prelucreaza prin intermediul Configuratorului online urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, numere de telefon, e-mail. 

SCOPUL PRELUCRARII

  • Prin completarea formularului de contact, avem posibilitatea, in urma acordului bifat, sa va contactam pentru a defini/clarifica solicitarea dvs. in vederea configurarii ofertei finale.
  • In urma acceptului si bifarii optiunii dorita, vom transmite informatiile partenerului Gunther Tore din zona dvs. pentru a stabili o intalnire, a efectua masuratori si a duce mai departe procesul de vanzare.

In Configuratorul online au acces strict persoanele responsabile cu partea de vanzare si relationare cu clientii. Adresa de e-mail este protejata cu o parola, precum si cu un certificat de securitate pentru internet si spam-uri. Calculatoarele de pe care se acceseaza aceasta adresa de e-mail beneficiaza de protectie antivirus si sunt, de asemenea, parolate, putand fi accesate strict de persoanele de care apartin.

DURATA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

CONTACT SI ALTE INFORMATII:
GUNTHER TORE SRL- Strada Ana Davila nr 11, Bucuresti
[email protected]